Bij Movability bent u aan het juiste adres voor een nieuwe auto op basis van een leasecontract. Een maatwerk leaseoplossing met een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht. Leasing is bij de meeste mensen wel bekend als “auto van de zaak” of “financiering”, maar wat houdt het precies in en wat zijn de verschillen?

Leasevormen

(Full) Operational Lease

Operational Lease is wellicht de meest bekende vorm van leasing. Bij Operational Lease zijn naast de rente en aflossing voor de financiering van de auto, ook de operationele kosten in het leasetarief opgenomen.

Lees verder

Financial Lease

Financial Lease is een vorm van leasing waarbij de financiering van de auto voorop staat. Bij Financial Lease zijn de rente en aflossing voor de financiering van de auto opgenomen.
Lees verder

Elektrisch (EV) Leasen

Voornamelijk op de zakelijke markt heeft de elektrische auto in Nederland inmiddels een zeer sterke positie. Door de fiscale voordelen zijn auto’s met elektrische aandrijving de laatste jaren erg populair geworden om te leasen.
Lees verder

Re-Lease

Een auto komt stil te staan maar uw onderneming zit vast aan de leaseverplichting. Re-Lease is de oplossing om van uw leasecontract af te komen.
Lees verder

Private Lease

Deze vorm van leasing heeft gelijke eigenschapen als Full Operational Lease, maar richt zich met name op de particulier markt en ondernemers die zakelijk geen auto kunnen leasen.
Lees verder

Bijtelling berekenen


Als u een (lease)auto ter beschikking gesteld krijgt van uw onderneming of werkgever, betaald u bijtelling indien u meer dan 500km per kalenderjaar privé rijdt.
Bereken bijtelling

Waarom Movability?

Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren zorgvuldig naar u als klant, waarbij wij de mobiliteitswensen vooropstellen. Door de ruime ervaring in Fleet & Mobility Management leveren wij advies op maat. Met één vast aanspreekpunt geven wij u de persoonlijke aandacht die u van ons verwacht. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar we laten het woord liever aan onze klanten. Bekijk hier onze referenties.

Bent u overtuigd? Vraag dan hier een leaseofferte aan

Leaseofferte aanvragen