OVER ONS

OVER ONS

Maak kennis met het Movability team

Ontstaan van Movability

Ik ben Rob Willems, auto liefhebber geboren in 1984 te Rijkevoort. In mijn vrije tijd ben ik graag wat in huis en om het huis bezig, probeer ik fit te blijven door een rondje hard te lopen en in de zomer speel ik af en toe wat op het circuit met mijn hobby BMW (voor de geïnteresseerde; BMW E36 328i). Daarnaast ga ik graag op pad met mijn gezin, familie en vrienden om van het bourgondische leven te genieten in.

Om me heen hoor ik altijd; “als je het altijd beter denkt te weten dan je werkgever, dan moet je een eigen bedrijf starten”. Zo is Movability ontstaan! In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in de Automotive branche, waarin ik al vanaf mijn jeugd werkzaam ben. Vanuit de werkplaats doorgegroeid als service-adviseur en via sales naar wagenparkbeheer. In mijn rol als wagenparkbeheerder bij een IT dienstverlener in Eindhoven, heb ik veel ervaring opgedaan over hoe het wel en niet kan in de wereld van Lease-, Fleet- en Mobiliteit Management. Al deze ervaring breng ik met veel enthousiasme met mijn team in de praktijk voor onze klanten.

Dus aarzel niet en neem contact met mij of iemand uit mijn team op zodat we samen kunnen kijken naar een passende mobiliteitsoplossing voor uw onderneming, tegen zo laag mogelijke kosten.

CONTACTFORMULIER

VRAGEN? WACHT NIET LANGER EN STEL ZE VANDAAG. ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.