Naast maatwerk advies en lease oplossingen voor de ZZP’er en het MKB, bieden we nog andere dienstverlening als verlengstuk van uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Fleet & Mobility ondersteunen wij uw organisatie graag op dit gebied.

Onze services

Leaseregeling

Tevreden werknemers en beheersbare kosten beginnen bij een leaseregeling. In dit document worden de spelregels vastgelegd tussen de ter beschikking stellende partij (werkgever) en de gebruiker (werknemer) van de auto.
Lees verder

Inkoopbegeleiding

Optimaliseren van de dienstverlening en beheersbare kosten beginnen bij het inkooptraject. Elk inkooptraject starten we met de wensen van u als klant en uw onderneming.
Lees verder

Mobiliteitsmanagement

Mobiliteitsmanagement wordt vaak gezien als iets eenvoudigs, iets dat iedere ondernemer, HR- of administratief medewerker er wel even bij kan doen. Wij zijn echter van mening dat goed mobiliteitsmanagement geen bijzaak is, maar een hoofdzaak.
Lees verder

Mobiliteitsregeling

Tevreden werknemers en beheersbare kosten beginnen bij een mobiliteitsregeling. In dit document worden de spelregels vastgelegd tussen de ter beschikking stellende partij (werkgever) en de gebruiker (werknemer) van de mobiliteit.
Lees verder

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer wordt vaak gezien als iets eenvoudigs, iets dat iedere ondernemer, HR- of administratief medewerker er wel even bij kan doen. Wij zijn echter van mening dat goed wagenparkbeheer geen bijzaak is, maar een hoofdzaak.
Lees verder

Interim advies

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig voor wagenparkbeheer of mobiliteitsmanagement? Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Fleet & Mobility ondersteunen wij uw organisatie graag bij het managen van uw wagenpark of mobiliteit.

Lees verder

Waarom Movability?

Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren zorgvuldig naar u als klant, waarbij wij de mobiliteitswensen vooropstellen. Door de ruime ervaring in Fleet & Mobility Management leveren wij advies op maat. Met één vast aanspreekpunt geven wij u de persoonlijke aandacht die u van ons verwacht. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar we laten het woord liever aan onze klanten. Bekijk hier onze referenties.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op

Neem contact op