OPENBAAR VERVOER

MOBILITEITS BEHEER

Openbaar

vervoer

Aan de slag met een openbaar vervoersregeling voor werknemers? Geen idee hoe je het gebruik van openbaar vervoer het beste kunt regelen binnen je organisatie? Geen nood!

Movability adviseert u op het gebied van de beste openbaar vervoer oplossingen en mogelijkheden. Je profiteert direct van onze expertise en jarenlange ervaring. 

Openbaar vervoer oplossingen

Wil jij jouw werknemers diverse mogelijkheden bieden op het gebied van mobiliteit? Naast auto van de zaak, fiets van de zaak, ook de mogelijkheid om gebruik te maken van openbaar vervoer? En ben je benieuwd naar hoe je dat het beste vorm kunt geven?

Laat je dan adviseren door onze experts op het gebied van mobiliteit. 

De NS Businesscard, waarin het vervoer voor jou en je medewerkers van A tot Z geregeld wordt, is een mogelijkheid. Jouw werknemers reizen duurzaam en jij beschikt over een enorme flexibiliteit.

Met het kiezen van de juiste vormen in mobiliteit zijn er veel factoren van invloed. Zo is het belangrijk om te kijken naar hoe je het meest belastingvoordeel behaalt, maar ook of je met de door jouw aangeboden mobiliteitsaanbod beter gebruik kunt maken van diverse duurzame mobiliteitsoplossingen (zodat je ook voldoet aan de CO2 rapportage) of juist een (elektrisch) leaseauto als mogelijkheid. 

Movability adviseert niet alleen in de gehele keten van mobiliteitsbeheer en mobiliteitsvergoeding, maar beheert ook in het geheel jouw wagenpark indien nodig. 

Daarnaast biedt Movability voor werknemers en werkgevers een duidelijk overzicht van de verwerking van het mobiliteitsvormen in een online dashboard. Dit kan ook in combinatie gebruikt met andere middelen zoals een fiets van de zaak, mobiliteitsvergoeding of leaseauto

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden