MOBILITEITS VERGOEDING

MOBILITEITS BEHEER

Mobiliteits-
Vergoeding

Aan de slag met een mobiliteitsvergoeding voor werknemers? Geen idee hoe je de beste deal en regeling kunt maken op het gebied van mobiliteitsbeheer en mobiliteitsvergoeding? Geen nood!

Movability adviseert je op het gebied van de beste mobiliteitsvergoeding oplossingen en mogelijkheden. Je profiteert direct van onze expertise en jarenlange ervaring én van de inkoopvoordelen m.b.t. leveranciers in ons netwerk. 

Mobiliteitsvergoeding oplossingen

Op basis van de beschikbare vergoeding, kan jouw werknemer kiezen voor verschillende invullingen om de mobiliteitsvergoeding optimaal te gebruiken. 

Wil je weten welke invulling van de mobiliteitsvergoeding het beste is voor jouw werknemers? Laat je dan adviseren door onze experts op het gebied van mobiliteitsvergoedingen. 

Met het kiezen van de juiste vorm in mobiliteitsvergoeding zijn er veel factoren van invloed. Zo is het belangrijk om te kijken naar hoe je het meest belastingvoordeel behaalt, maar ook of je met jouw mobiliteitsvergoeding beter gebruik kunt maken van een duurzame mobiliteitsoplossing of juist een leaseauto mogelijkheid. 

Movability adviseert niet alleen in de gehele keten van mobiliteitsbeheer en mobiliteitsvergoeding, maar beheert ook in het geheel jouw wagenpark indien nodig. 

Daarnaast biedt Movability voor werknemers en werkgevers een duidelijk overzicht van de verwerking van het mobiliteitsvergoeding in een online dashboard. Dit kan ook in combinatie gebruikt met andere middelen zoals een NS-businesscard of leaseauto

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden