Mobiliteitsmanagement

Het uitvoeren, controleren en bewaken van gemaakte afspraken met zowel leveranciers als werknemers. Heeft u wel eens berekend hoeveel tijd u daar maandelijks mee bezig bent?
Mobiliteitsmanagement wordt vaak gezien als iets eenvoudigs, iets dat iedere ondernemer, HR- of administratief medewerker er wel even bij kan doen. Wij zijn echter van mening dat goed mobiliteitsmanagement geen bijzaak is, maar een hoofdzaak. U heeft uw werknemers een keuzemogelijkheid geboden voor meerdere vormen van mobiliteit. Wellicht in een combinatie van een (deel)auto en openbaar vervoer. Zowel juist verwerken van de diverse kosten en fiscale aspecten, als de controle van de gemaakte kosten van de werknemer en de doorbelaste kosten van de mobiliteitsaanbieder zijn van groot belang.

Wat bieden wij aan?

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Fleet & Mobility ondersteunen wij uw organisatie graag bij het opstellen van een passende leaseregeling. Hierbij staan de wensen van u als ondernemer voorop en schrijven we een regeling die het best past binnen de mogelijkheden en de omvang van uw bedrijf.

Waarom Movability?

Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren zorgvuldig naar u als klant, waarbij wij de mobiliteitswensen vooropstellen. Door de ruime ervaring in Fleet & Mobility Management leveren wij advies op maat. Met één vast aanspreekpunt geven wij u de persoonlijke aandacht die u van ons verwacht. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar we laten het woord liever aan onze klanten. Bekijk hier onze referenties.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op

Neem contact op