Inkoopbegeleiding (Tender traject)

Optimaliseren van de dienstverlening en beheersbare kosten beginnen bij het inkooptraject.
Elk inkooptraject starten we met de wensen van u als klant en uw onderneming. Welke afspraken liggen er nu en bij welke leveranciers. Daarna brengen we samen met u de wensen van uw onderneming in kaart. Wat is belangrijk voor u en uw berijders, welke budget wilt u besteden en sluit dit aan bij uw huidige lease- of mobiliteitsregeling.

Wat bieden wij aan?

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Fleet & Mobility ondersteunen wij uw organisatie graag bij het opstellen van een passende leaseregeling. Hierbij staan de wensen van u als ondernemer voorop en schrijven we een regeling die het best past binnen de mogelijkheden en de omvang van uw bedrijf.

Waarom Movability?

Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren zorgvuldig naar u als klant, waarbij wij de mobiliteitswensen vooropstellen. Door de ruime ervaring in Fleet & Mobility Management leveren wij advies op maat. Met één vast aanspreekpunt geven wij u de persoonlijke aandacht die u van ons verwacht. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar we laten het woord liever aan onze klanten. Bekijk hier onze referenties.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op

Neem contact op