Mobiliteitsregeling

Tevreden werknemers en beheersbare kosten beginnen bij een mobiliteitsregeling.

In dit document worden de spelregels vastgelegd tussen de ter beschikking stellende partij (werkgever) en de gebruiker (werknemer) van de mobiliteit. Onder spelregels verstaan we zaken zoals het mobiliteitsbudget, mobiliteitsbeleid, wat mag wel en niet, wie mag er van de mobiliteit gebruik maken en wanneer en wie betaald wat. Het grootste verschil tussen een mobiliteitsregeling en een leaseregeling is dat er naast de traditionele leaseauto ook gekozen kan worden voor andere mobiliteitsvormen. Denk hierbij aan openbaar vervoer, fiets en deelauto’s. Zoals bij elk andere spel, kan er ook bij de arbeidsvoorwaarden onenigheid ontstaan als de spelregels niet duidelijk vastliggen en bij beide partijen bekend zijn.


Wat bieden wij aan?

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Fleet & Mobility ondersteunen wij uw organisatie graag bij het opstellen van een passende leaseregeling. Hierbij staan de wensen van u als ondernemer voorop en schrijven we een regeling die het best past binnen de mogelijkheden en de omvang van uw bedrijf.

Waarom Movability?

Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren zorgvuldig naar u als klant, waarbij wij de mobiliteitswensen vooropstellen. Door de ruime ervaring in Fleet & Mobility Management leveren wij advies op maat. Met één vast aanspreekpunt geven wij u de persoonlijke aandacht die u van ons verwacht. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar we laten het woord liever aan onze klanten. Bekijk hier onze referenties.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op

Neem contact op