Leaseregeling

Tevreden werknemers en beheersbare kosten beginnen bij een leaseregeling.
In dit document worden de spelregels vastgelegd tussen de ter beschikking stellende partij (werkgever) en de gebruiker (werknemer) van de auto. Onder spelregels verstaan we zaken zoals het leasebudget, autobeleid, wat mag wel en niet met de auto, wie mag er in de auto rijden en wie betaald wat. Zoals bij elk andere spel, kan er ook bij de arbeidsvoorwaarden onenigheid ontstaan als de spelregels niet duidelijk vastliggen en bij beide partijen bekend zijn.

Wat bieden wij aan

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Fleet & Mobility ondersteunen wij uw organisatie graag bij het opstellen van een passende leaseregeling. Hierbij staan de wensen van u als ondernemer voorop en schrijven we een regeling die het best past binnen de mogelijkheden en de omvang van uw bedrijf.

Bij Movability kunt u terecht voor deskundig advies rondom een Tesla leasen, zoals de Tesla model 3. Maar ook een Volkswagen, Opel, Mercedes en Kia zijn opties.

Movability is actief in de omgeving Boxmeer, zoals in Arnhem, Cuijk, Den Bosch, Deurne, Gemert, Grave, Groesbeek, Malden, Mook, Mill, Nijmegen, Oss, Schaijk, Tilburg, Uden, Venlo, Venray en Wijchen.


Waarom Movability?

Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren zorgvuldig naar u als klant, waarbij wij de mobiliteitswensen vooropstellen. Door de ruime ervaring in Fleet & Mobility Management leveren wij advies op maat. Met één vast aanspreekpunt geven wij u de persoonlijke aandacht die u van ons verwacht. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar we laten het woord liever aan onze klanten. Bekijk hier onze referenties.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op

Neem contact op