Oprichter & eigenaar

Ik ben Rob Willems, 35 jaar, auto liefhebber en geboren in Rijkevoort. In mijn vrije tijd ben ik graag wat in huis en om het huis bezig, probeer ik fit te blijven op mijn racefiets en in de zomer speel ik af en toe wat op het circuit met mijn hobby BMW. Daarnaast ga ik nog graag op pad om te kamperen met Ted, mijn off-road LandRover met daktent.

Om me heen hoor ik altijd; “als je het altijd beter denkt te weten dan je werkgever, dan moet je een eigen bedrijf starten”. Zo is Movability ontstaan! In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in de Automotive branche, waarin ik al vanaf mijn jeugd werkzaam ben. Vanuit de werkplaats doorgegroeid als service-adviseur en via sales naar wagenparkbeheer. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan over hoe het wel en niet kan in de wereld van Lease-, Fleet- en Mobiliteit Management.

Dus aarzel niet en neem contact met me op zodat we samen kunnen kijken naar een passende mobiliteitsoplossing voor uw onderneming, tegen zo laag mogelijke kosten.

Bekijk mijn Linkedin pagina

Linkedin