Tesla model 3 lease

Wilt u graag een Tesla model 3 leasen en wenst u deskundig advies? Movability staat voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in de leasewereld kunnen we u als geen ander adviseren. Wellicht heeft u al een specifiek model in gedachten, bijvoorbeeld een Tesla model 3. Dan kunnen we u adviseren over een leasevorm en andere keuzes die genomen moeten worden. Samen met u wegen we de voor- en nadelen af en komen we tot een weloverwogen keuze. Het is belangrijk dat u een Tesla least die helemaal aan uw wensen voldoet én dat u tevreden bent over de voorwaarden van uw leasecontract. Naast het geven van advies, sluiten we uw leasecontract uiteraard ook voor u af. Uw voordelen?

  • Persoonlijk advies van ervaren professional
  • Geen verspilde tijd kwijt aan het vergelijken tussen leasemaatschappijen.
  • Uitgebreide dienstverlening gedurende de gehele looptijd van het contract. Indien gewenst: volledige service op het gebied van wagenparkbeheer of mobiliteitsmanagement.

Tesla model 3 leasen

Het is niet voor niets dat de Tesla model 3 zo populair is om zakelijk te leasen. De Tesla model 3 is volledig elektrisch. Als u de auto ’s nachts oplaadt, kunt u de volgende dag ongeveer 400 kilometer rijden. De Tesla kunt u met een laadvoorziening thuis opladen én bij ieder oplaadpunt in Nederland. Wist u dat, wanneer u de Tesla model 3 oplaadt bij één van de Tesla Superchargerlocaties, u de auto in een halfuur 240 kilometer kunt opladen? Andere eigenschappen van de Tesla model 3 krijgen wat ons betreft ook ruime voldoende. In slechts 3,4* seconden accelereert u van nul naar honderd kilometer per uur. De topsnelheid van de Tesla model 3 is maar liefst 261* kilometer per uur. Dankzij ingebouwde sensoren detecteert de Tesla model 3 nabije voertuigen, waarmee u mogelijke aanrijdingen voorkomt.

*Uitvoering “Dual Motor Performance”

Tesla model 3 elektrisch leasen

De Tesla model 3 valt onder de leasevorm ‘elektrisch leasen‘ bij Movability. Wanneer u elektrisch wilt leasen, profiteert u van een aantal voordelen, zoals korting op bijtelling en de milieu-investeringaftrek. Elektrisch leasen is mogelijk onder (full) operational lease en financial lease. (Full) operational lease is de meest gekozen vorm bij het zakelijk leasen van een auto. Hierbij zijn alle kosten in het leasetarief opgenomen en de risicodragende partij is de leasemaatschappij.

Deskundig advies leasen Tesla

Movability werkt samen met veel leaseaanbieders in de regio’s Boxmeer, Breda, ’s Hertogenbosch, Nijmegen, Arnhem, Venlo en Oss. Hierdoor kunnen we een weloverwogen leasecontract voor u afsluiten. Wilt u een Tesla model 3 leasen of heeft u een ander model in gedachten? Vraag gerust vrijblijvend een prijsopgaaf aan.