Auto leasen Venray

Bent u ondernemer uit Venray en wilt u zakelijk een auto leasen? Of bent u op zoek naar een aanbieder van meerdere leaseauto’s voor uw personeel? U bent van harte welkom bij Movability uit Boxmeer. We zijn een overkoepelende leaseaanbieder en hebben goed contact met leasemaatschappijen uit de regio Venray.

Dankzij ons globale overzicht kunnen we u goed adviseren, nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht. Ook sluiten we uw leasecontract voor u af. Zo heeft u er verder geen omkijken naar!

Wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement

Movability heeft jarenlange ervaring in de fleet & mobility branche. We zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en weten hier goed op in te spelen. Naast ons leaseaanbod voor de zakelijke ondernemer, bieden we ook andere services op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanement. Wanneer u ook voor onze extra services kiest, heeft u een aanspreekpunt voor uw gehele wagenparkbeheer. Win-win!

Auto leasen Venray

Ons leaseaanbod bestaat uit:

  1. (Full) operational lease: Veel ondernemers uit de regio Venray kiezen voor deze leasevorm, omdat de auto bij ‘(full) operational lease’ niet op de balans van uw onderneming vermeld hoeft te worden. Naast de rente en aflossing zijn ook de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. U kiest zelf welke en dat kunnen onder andere de volgende kosten zijn: reparatie, pechhulp, verzekeringen en vervangend vervoer.
  2. Financial lease: Bij deze leasevorm staat de financiering van uw auto voorop. Maandelijks betaalt u de rente en aflossing en na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Bij deze leasevorm moet de auto wel op de balans van uw onderneming vermeld worden.
  3. Elektrisch leasen: Een elektrische auto kunt u onder zowel ‘(full) operational lease’ als ‘financial lease’ leasen. Bij de aanschaf van een elektrische leaseauto in de regio Venray profiteert u van een aantal voordelen. Zoals de milieu investeringsaftrek en korting op bijtelling.

Offerte auto leasen

Movability is ook actief in de omgeving Venray, zoals in Arnhem, Cuijk, Deurne, Gemert, Grave, Groesbeek, Malden, Mook, Mill, Nijmegen, Oss, Schaijk, Uden, Venlo en Wijchen.

Mogen we onze kennis gebruiken om u vakkundig te adviseren? Vraag vrijblijvend een leaseofferte op bij Movability.