Auto leasen Schaijk

Bent u ondernemer uit Schaijk en wilt u graag een auto leasen? Neem dan contact op met Movability. Dankzij onze jarenlange ervaring in de automotive branche in de regio Schaijk weten we u als geen ander te adviseren over een leasecontract.

Omdat we leasecontracten aanbieden van diverse leasemaatschappijen uit de regio Schaijk is er altijd wel een leasecontract dat bij u past. Naast het leasen van een auto kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld mobiliteitsmanagement of wagenparkbeheer. Vraag direct vrijblijvend een leaseofferte op of lees meer over de verschillende leasevormen.

Full operational lease

Naast de rente en aflossing zijn ook de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. Dat kunnen onder andere de volgende kosten zijn: reparatie, pechhulp, verzekeringen, vervangend vervoer of winterbanden. De leasemaatschappij draagt het risico voor de restwaarde. Deze leasevorm is populair omdat de auto niet op de balans gezet hoeft te worden.

Financial lease

De financiering van de auto staat voorop bij deze leasevorm. Maandelijks betaalt u de rente en aflossing. Is uw leasecontract bijna afgelopen? Dan neemt u de auto voor de slottermijn over. Als ondernemer uit de regio Schaijk draagt u het risico voor de restwaarde.

Elektrisch leasen

Ook in de regio Schaijk zien we ze steeds vaker op de weg: elektrische auto’s. Bij deze leasevorm kunt u kiezen voor zowel full operational lease als financial lease. Het leasen van een elektrische auto biedt een aantal fiscale voordelen, zoals korting op bijtelling en de milieu investeringsaftrek.

Auto leasen Schaijk

Heeft u specifieke wensen of/en weet u niet exact welke leaseoplossing bij u past? Movability, gevestigd in de regio Schaijk, adviseert u graag.
Movability is ook actief in Arnhem, Cuijk, Deurne, Gemert, Grave, Groesbeek, Malden, Mook, Mill, Nijmegen, Oss, Uden, Venlo, Venray en Wijchen.

Ook sluiten we uw leasecontract voor u af. Naast maatwerk advies en lease oplossingen voor de ZZP’er en het MKB, bieden we nog andere dienstverlening als verlengstuk van uw organisatie. Bekijk hier onze services.