Auto leasen Mill

Wilt u een auto leasen in de regio Mill? U bent van harte welkom bij Movability. We hebben goed contact met veel lease-aanbieders uit de regio Mill en hierdoor kunnen we u optimaal adviseren. Ook kunt u bij ons direct uw leasecontract afsluiten.

Omdat we een overkoepelende lease aanbieder zijn, selecteren wij het beste leasecontract voor u. Gebaseerd op uw wensen! Movability biedt diverse leasevormen aan.

Auto leasen Mill

  1. Full operational lease
    Wilt u een auto leasen in de regio Mill waarbij u zo min mogelijk risico loopt? Bij deze leasevorm is de leasemaatschappij de risicodragende partij voor de restwaarde. Bij full operational lease zijn de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen, zoals verzekeringen en pechhulp. Een bijkomend voordeel voor veel ondernemers is dat een auto onder full operational lease niet op de balans van uw onderneming hoeft te staan.
  2. Financial lease
    Bij financial lease staat de financiering van uw auto voorop. Maandelijks betaalt u de rente en aflossing en aan het eind van uw leasecontract neemt u de auto voor de afgesproken slottermijn over. Financial lease kunt u vergelijken met de financiering voor een woning.
  3. Elektrisch leasen
    Ook in de regio Mill is het mogelijk om een elektrische auto te leasen. U kunt hierbij kiezen voor zowel full operational lease als financial lease. Elektrisch leasen biedt een aantal fiscale voordelen, zoals de milieu investeringaftrek en korting op bijtelling.

Re-lease

Naast de diverse leasevormen bieden we ook ‘re-lease’ aan. Wanneer u een lopend leasecontract wilt beëindigen, helpen we u daar graag bij. Dat doen we door uw contract aan te bieden aan andere ondernemers. Zo voorkomt u een hoge boete.

Wagenparkbeheer

Wanneer u op zoek bent naar aanvullende services op het gebied van fleet & mobility kunt u ook bij ons terecht. Movability uit de regio Mill biedt o.a. mobiliteitsmanagement en wagenparkbeheer aan. Bekijk hier al onze services.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het zakelijk leasen van een auto in de regio Mill? Movability is actief in de omgeving van Mill, zoals in Arnhem, Cuijk, Deurne, Gemert, Grave, Groesbeek, Malden, Mook, Nijmegen, Oss, Schaijk, Uden, Venlo, Venray en Wijchen. Vraag gerust vrijblijvend een leaseofferte op.