Auto leasen Malden

Bent u op zoek naar een leasecontract dat helemaal bij uw wensen past? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Movability vergelijkt alle lease-aanbieders uit de regio Malden en selecteert de beste voor u. Dat op basis van diverse factoren die u zelf aangeeft, zoals bijvoorbeeld een leasevorm, prijs of mogelijkheden wat betreft de auto.

Dankzij onze vele contacten met lease-aanbieders in de regio Malden kunnen we uw contract snel afsluiten. Voor het zakelijk leasen van een auto in de regio Malden bieden we u de volgende leasevormen aan:

Full operational lease

Dit is wellicht de meest bekende leasevorm. Wanneer u een full operational leasecontract afsluit, zijn ook de operationele kosten in uw contract opgenomen. U kunt hierbij denken aan reparatie, winterbanden, verzekeringen en pechhulp. Bij full operational lease is de restwaarde risicodragende partij de leasemaatschappij. En wilt u liever niet dat uw wagenpark invloed heeft op de balans? Bij full operational lease hoeft u de auto niet op uw balans te zetten!

Financial lease

Wilt u een auto leasen en deze na afloop van uw leasecontract overnemen voor de slottermijn? Financial lease past dan goed bij uw vraag. Iedere maand betaalt u de rente en aflossing voor de financiering. Bij afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. De risicodragende partij voor de restwaarde is uw onderneming. U moet uw auto op de balans van uw onderneming zetten.

Elektrisch leasen

De laatste vorm van zakelijk leasen is elektrisch leasen. Als ondernemer uit de regio Malden ziet u ze waarschijnlijk regelmatig op het wegennet voorbij komen: elektrische auto’s. Met een elektrische auto geniet u niet alleen van comfort, maar zijn er ook enkele fiscale voordelen. Bij het leasen van een elektrische auto kunt u voor zowel full operational lease als financial lease een contract afsluiten.

Auto leasen Malden

Bent u ondernemer uit de regio Malden en hebt u nog een lopend leasecontract dat u wilt beëindigen? Wij kunnen dit contract aanbieden aan andere ondernemers, ook wel re-lease genoemd. Zo voorkomt u een hoge boete voor het vroegtijdig opzeggen van uw contract. Ook voor andere diensten op het gebied van fleet en mobility kunt u bij Movability terecht.

Movability is actief in de omgeving Malden, zoals in Arnhem, Cuijk, Deurne, Gemert, Grave, Groesbeek, Mook, Mill, Nijmegen, Oss, Schaijk, Uden, Venlo, Venray en Wijchen.

Vraag vrijblijvend een leaseofferte aan!