Auto leasen Eindhoven

Bent u ondernemer uit de regio Eindhoven en wilt u graag een auto leasen? We begrijpen dat u met zorg een leasemaatschappij uitzoekt. Movability biedt persoonlijk contact en een advies op maat. Zo weet u zeker dat u het juiste leasecontract afsluit.

We zijn gevestigd in Boxmeer en daarom eenvoudig te bereiken vanaf Eindhoven. We zijn een overkoepelende leaseaanbieder en hebben contact met diverse leasemaatschappijen in de regio Eindhoven. We adviseren u niet alleen over een leasecontract dat het beste bij u past, we sluiten uw leasecontract uiteraard ook voor u af.

Auto leasen Eindhoven

Wanneer u niet thuis bent in de wereld van het leasen van een auto is het wellicht lastig om te bepalen welke leasevorm het beste bij uw wensen past. Daarom geven we u graag een overzicht van ons leaseaanbod voor de zakelijke markt.

(Full) operational lease

Deze leasevorm wordt het meest gekozen door ondernemers uit de regio Eindhoven. Bij (full) operational lease zijn naast de rente en aflossing ook de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. Dit kunnen kosten zijn zoals pechhulp, verzekeringen of onderhoud. Welke kosten exact in uw leasetarief worden opgenomen? Dat bepaalt u zelf. De leaseauto hoeft niet op de balans van uw onderneming te staan en het risico voor de restwaarde ligt bij de leasemaatschappij.

Financial lease

Bij deze leasevorm staat de financiering van de auto voorop. Financial lease kunt u vergelijken met een hypotheek: maandelijks betaalt u de rente en aflossing en na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Bij deze leasevorm moet u de auto wel op de balans van uw onderneming zetten. Uw onderneming is de risicodragende partij voor de restwaarde.

Elektrisch leasen

Een elektrische auto leasen biedt een aantal fiscale voordelen, zoals de milieu investeringsaftrek en korting op bijtelling. Hiernaast komen er steeds meer nieuwe modellen op de markt én wordt de actieradius steeds groter. Een elektrische auto kunt u leasen onder zowel ‘full operational lease’ als ‘financial lease’.

Wilt u een auto leasen in de regio Eindhoven? Vraag vrijblijvend een leaseofferte op bij Movability.