Auto leasen Cuijk

Bent u ondernemer uit de regio Cuijk en wilt u graag een auto leasen? Movability helpt u daar graag bij. Dankzij onze contacten met leasemaatschappijen in de regio Cuijk weten we u als geen ander te adviseren.

Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een leasecontract, sluiten we deze uiteraard ook voor u af. Het voordeel van Movability? Een maatwerk leaseoplossing, persoonlijk contact en aanbod van diverse services op het gebied van fleet & mobility. Movability, gevestigd in de regio Cuijk, biedt de volgende leasevormen aan:

Full operational lease

Wilt u zo min mogelijk risico lopen? Bij full operational lease zijn de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. De risicodragende partij is de leasemaatschappij. Veel ondernemers vinden deze vorm van het leasen van een auto aantrekkelijk, omdat de auto niet op de balans meegenomen hoeft te worden.

Financial lease

Bij deze leasevorm staat de financiering van uw auto voorop. De operationele kosten betaalt u zelf en uw onderneming is de risicodragende partij. Is uw leasecontract bijna afgelopen? Dan neemt u de auto voor de afgesproken slottermijn over. Bij deze leasevorm bent u dus na afloop van uw contract eigenaar van de auto.

Elektrisch leasen

Inmiddels heeft de elektrische auto een sterke positie op de zakelijke markt. Ook in de regio Cuijk is het mogelijk om een elektrische auto te leasen. U kunt zelf kiezen of u een contract voor een elektrische auto onder full operational lease of financial lease afsluit.

Auto leasen Cuijk

En wilt u als ondernemer uit Cuijk in uw vrije tijd een tochtje maken langs de Maas of door het mooie Nijmegen? Privé kunt u tot 500 kilometer per jaar rijden zonder bijtelling. Rijdt u meer? Bereken hier hoeveel u dan moet betalen. Naast diverse leasecontracten biedt Movability tal van andere services op het gebied van fleet en mobility. Zo kunnen we uw oude leasecontract opnieuw aanbieden en u ondersteunen op het gebied van wagenparkbeheer of mobiliteitsmanagement.