Auto leasen Breda

Bent u op zoek naar een leaseaanbieder gevestigd in de regio Breda? Movability is een overkoepelende leaseaanbieder uit Boxmeer. Dankzij ons contact met vele leasemaatschappijen in de omgeving én onze jarenlange ervaring in de leasebranche kunnen we u voorzien van goed advies.

Weet u niet exact welke leasevorm bij uw wensen past? Movability vertelt u graag over de verschillende mogelijkheden. Dankzij ons contact met vele leasemaatschappijen, is het mogelijk om vrijwel iedere auto te leasen bij Movability uit de regio Breda.

Auto leasen Breda

Het leaseaanbod van Movability voor de zakelijke markt:

  1. (Full) operational lease
    Wanneer u niet wilt dat het leasen van uw auto invloed heeft op de balans van uw onderneming, is dat mogelijk bij (full) operational lease. Maandelijks betaalt u de rente, aflossing en operationele kosten (zoals bijvoorbeeld onderhoud of pechhulp). De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de restwaarde.
  2. Financial lease
    Bij deze leasevorm moet u de leaseauto wel op de balans van uw onderneming vermelden. Dat komt omdat u bij deze leasevorm de auto least op afbetaling. Na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Hierbij bent u zelf verantwoordelijk voor de restwaarde.
  3. Elektrisch leasen
    Elektrische leaseauto’s zijn steeds meer in opkomst, ook in de regio Breda. U kunt een elektrische auto leasen onder zowel ‘(full) operational lease’ als financial lease. Met een elektrische auto profiteert u van fiscale voordelen, zoals de milieu investeringsaftrek en korting op bijtelling.

Wagenparkbeheer

Naast dat u bij Movability terecht kunt voor het leasen van een auto, bieden we ook andere services op het gebied van fleet & mobility. Denk hierbij aan leaseregelingen, inkoopbegeleiding of mobiliteitsmanagement en -regelingen. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Vraag vrijblijvend een leaseofferte op

Bent u overtuigd en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het leasen van een auto bij Movability uit de regio Breda? Vraag vrijblijvend een leaseofferte op.

Movability is ook gemakkelijk te bereiken vanuit een van de plaatsen rondom Breda, zoals: Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Rijsbergen, Bavel, Oosterhout, Made, Zevenbergen, Gilze, Rijen en Rucphen.